Software development door ons bedrijf

In een gesprek voor software consultancy wordt er besproken wat voor development u wilt laten bouwen door onze experts en of dit mogelijk is. Na de consultancy wordt de software development in werking gezet door onze vakmensen. Zij beginnen met het ontwerpen van de software, daarna bouwen ze deze en wordt de software uitvoerig getest. Tijdens het ontwikkelproces hebben we regelmatig contact met u om de progressie te laten zien en om eventuele feedback mee te nemen. 

Ook onderhouden we de software. Onze vakmensen ontwikkelen schaalbare systemen zodat deze meegroeien met het gebruik. Doordat de systemen goed met elkaar kunnen communiceren, is het makkelijk om deze te gebruiken.

Plan een consultancygesprek in bij onze experts

Wilt u schaalbare systemen laten ontwikkelen door ons bedrijf Debugged? Plan dan zeker een afspraak in met een van onze experts. Stuur een e-mail naar check@debugged.nl of neem telefonisch contact met ons op via 06 48467616. U wordt verder geholpen door een van onze experts. Zij plannen een afspraak in bij een van onze experts om de systemen te laten ontwikkelen of om deze onder de loep te nemen. 

Kunnen wij een van onze specialiteiten inzetten voor jouw project?